6 redenen om meer foto’s te maken

We komen niet te weten over u, maar we nemen meer foto’s dan ooit nu camera’s en smartphones foto’s een stuk eenvoudiger hebben gemaakt. We misgunden de tijd die we besteedden aan het stoppen van foto’s om ze vast te leggen en in albums te plaatsen. Nu ontdekken we de belangrijke rol die ze spelen in een opgewekt leven. Door dit:

1. We hebben gemerkt dat uiterst tevreden huishoudens geneigd zijn om op grote aantallen afbeeldingen te wijzen.
In de matraskamer staat een lange plank vol met foto’s van kinderen, en we kijken graag naar ons gezin terwijl we ons misschien aan het aankleden zijn.

2. Afbeeldingen kantelen uw herinneringen
Dat is in de richting van de goede ervaringen die u hebt opgedaan, alleen maar omdat u verder geneigd bent beelden te maken van vreugdevolle gebeurtenissen. Dat is belangrijk, want vanwege een fenomeen dat over het algemeen ‘negativiteitsbias’ wordt genoemd, is het minder ingewikkeld om schadelijke gebeurtenissen te herinneren dan goede. Als we momentopnames van de laatste hebben, blijven ze levendig in onze gedachten.

3. Afbeeldingen kunnen het gemakkelijker maken om op te ruimen.
Werkelijk. we stuurden een onbeperkte, onhandige stapel van het kunstwerk en schoolwerk van onze dochter naar onwaarschijnlijke service, en de stapel die hier werd gekocht, werd opnieuw herwerkt tot een verrassende harde kaft. De meesterwerken van onze dochter zien er goed uit, ze is opgetogen naast haar informatie, en we hebben nu een slank, netjes bestand van elke kleine factor die ze de afgelopen jaren heeft herwerkt. We hebben slechts enkele favorieten opgeslagen en de rest weggegooid. Een vriend was geschokt dat we de originelen weggooiden, maar we hebben nu een bestand van elke kleine factor, en nu hebben we ontdekt dat herinneringen het grootst werken zodra ze zorgvuldig worden geruimd en tentoongesteld.

4. Elke keer dat je één factor prachtig ziet, is het puur om echt een wens te voelen om het te zeggen en het zelfs privé te maken en het samen met anderen te delen. Het hebben van afbeeldingen van dingen die je leuk vindt, geeft je de voldoening om dat te doen. We verzamelen en delen graag foto’s van grillige boomeigenschappen en excentrieke kroonluchters. We krijgen het plezier dat voortkomt uit het bekijken van deze dingen zonder ze privé te hoeven maken (of ze trouwens te kopen) en het plezier om ze met slechts een paar klikken aan medewerkers te tonen.

5. Het maken van foto’s bevordert de creativiteit.
Een vriend van mij neemt en plaatst elke dag een {{foto}} voor haar probleem en een online dagboek op de plek waar je een jaar van je leven documenteert met dagelijkse snapshots. De foto’s zijn prachtig, en de behoefte om elke dag de {foto} te vinden, houdt haar op een ingenieuze manier bezig met de wereld. We waren onder de indruk van haar gelegenheid, dus begonnen we met een identiek nadeel voor mezelf. We houden van de dagelijkse jacht op één factor die wordt toegevoegd aan {{foto}}: een neonreclame, een ijswagen, mijn favoriete boekwinkel. Het is een snelle, gemakkelijke keuze om mijn dagelijkse routine te doordringen met een ingenieuze geest.

6. We kiezen ervoor om u methoden te herinneren die gemakkelijk te negeren zijn.
We proberen regelmatig strategieën te vinden om herinneringen vast te houden. Een van de problemen die we doen, is een alledaags dagboek van één zin beschermen. We hebben niet de tijd of energie nodig om elke dag nogal wat op te schrijven, maar toch kunnen we afhandelen om één zin op te schrijven. Beeldmateriaal is een andere gemakkelijke keuze om kleine momenten op te slaan die toch worden gekoesterd, maar gewoon vergeten. Als we geen afbeeldingen hadden om ons eraan te herinneren, zouden we wazig worden op de kleine lettertjes van de verre middag.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *